HG biedt een breed scala aan schoonmaakmiddelen speciaal ontworpen voor het reinigen van alle oppervlakken en apparaten in de keuken. Onze keukenproducten zijn niet alleen effectief en grondig, maar ook veilig in gebruik. Of het nu gaat om het verwijderen van vet- en vuilaanslag door koken, braden en frituren, HG heeft de oplossing voor elk reinigingsprobleem in de keuken.

Ons assortiment omvat niet alleen dagelijkse reinigers voor een snel en gemakkelijk schoonmaakproces, maar ook intensieve reinigers die zelfs het meest hardnekkige vet en aanslag kunnen verwijderen. Van ontkalker tot ontvetter en van ovenreiniger tot koelkastreiniger, HG heeft alles wat u nodig heeft om uw keuken sprankelend schoon te houden.

Bovendien zijn onze keuken schoonmaakmiddelen veilig voor gebruik op alle soorten oppervlakken en apparaten, zoals aanrechtbladen, fornuizen, afzuigkappen, magnetrons, vaatwassers en koelkasten. HG zorgt ervoor dat uw keuken hygiƫnisch schoon blijft en vrij van vet- en vuilaanslag.