Wanneer u te maken heeft met ongewenste insecten en ander kruipend ongedierte in en rondom uw huis, wilt u natuurlijk kunnen vertrouwen op een effectieve oplossing. Gelukkig biedt HG een uitgebreid assortiment aan insecticiden die speciaal zijn ontwikkeld voor de bestrijding van verschillende soorten insecten en ongedierte.

Of het nu gaat om vliegende insecten zoals muggen en vliegen, of kruipend ongedierte zoals kakkerlakken, zilvervisjes en spinnen, HG heeft voor elk probleem een specifieke insectenverdelger. Daarnaast biedt HG ook oplossingen voor het bestrijden van hinderlijke muizen en de beruchte houtworm.

Naast effectiviteit staat bij HG ook veiligheid en gebruiksgemak hoog in het vaandel. De producten zijn veilig voor mens en huisdier en de verpakkingen zijn voorzien van duidelijke instructies en veiligheidsvoorschriften. Zo kunt u op een verantwoorde manier de insecten en ongedierte bestrijden.

Bovendien heeft HG niet alleen producten voor de bestrijding van insecten en ongedierte, maar ook voor preventie. Zo biedt HG bijvoorbeeld middelen om te voorkomen dat insecten en ongedierte uw huis binnenkomen, zoals het dichten van naden en kieren en het plaatsen van horren.

Kortom, met HG heeft u de ideale partner in huis voor het effectief en verantwoord bestrijden van insecten en ongedierte, en het voorkomen van nieuwe plaagdieren.