Ben je binnenkort jarig en wil je zeker weten dat je allemaal leuke cadeautjes krijgt? Vul dan je eigen kadobox bij Toys2Play.

Hoe werkt het?
Kom 14 dagen voordat je je verjaardag viert naar Toys2Play Nuenen om je eigen kadobox te vullen met speelgoed uit de winkel. Het is eigenlijk hetzelfde als een verlanglijstje, maar dan vééél leuker! Wie wil er nou niet zijn favoriete speelgoed uitkiezen? Onze medewerkers willen je graag helpen om jouw box zo goed mogelijk te vullen.
Wij doen ‘jouw’ cadeautjes in je eigen kadobox en zetten deze op een vaste plek in de winkel zodat je familie en vrienden de cadeautjes die hierin zitten makkelijk kunnen uitzoeken. Bovendien krijg je van ons een gratis setje van 10 uitnodigingskaarten voor je verjaardagsfeest. Verstuur deze kaarten op tijd naar je familie en vrienden, want daarop staat ook dat ze bij Toys2Play Nuenen een cadeautje uit jouw kadobox kunnen uitzoeken.

Voordelen
  • Je krijgt altijd het cadeau dat je graag wilt hebben
  • Je familie en vrienden zijn snel klaar met uitzoeken en weten zeker dat je er enorm blij mee bent
  • Je krijgt nooit iets dubbel
  • Je krijgt een gratis set van 10 uitnodigingskaarten
Spelregels
Kom altijd met één van je ouders/verzorgers naar de winkel. Vraag altijd even of één van onze medewerkers je wil helpen. Kom ongeveer twee weken voor je verjaardagsfeest naar de winkel dan hebben je vriendjes/vriendinnetjes genoeg tijd om iets voor je uit te zoeken.