​Stel je voor dat je de held van de planeet kunt zijn door simpelweg je afval op de juiste manier te scheiden. Het is niet langer nodig om te worstelen met overvolle vuilnisbakken en een berg afval die je niet kunt verwerken. De Brabantia Sort & Go afvalemmer is de perfecte oplossing om je afval te scheiden en te recyclen bij de bron.

Met deze afvalbakken hoef je nooit meer te zoeken naar de juiste plaats om je afval weg te gooien. Gooi je lege verpakkingen, flessen, blikjes, GFT-afval of wat je maar wilt scheiden gemakkelijk in de Brabantia Sort & Go afvalemmer en maak recyclen een eenvoudige gewoonte.

Deze afvalbakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van 3, 6 & 12 liter inhoud, en passen perfect in elke ruimte. Zet hem in de hoek, strak tegen de muur of hang hem op met de meegeleverde muurbeugel om nog meer vloeroppervlak te besparen. Het is gemakkelijk om je afval te organiseren en het past perfect in je interieur.

Maar dat is niet alles! Het legen van de Brabantia Sort & Go afvalemmer is een fluitje van een cent dankzij het grote hengsel en de bodemgreep, wat het dragen en legen zeer gemakkelijk maakt. Het is niet langer nodig om te worstelen met zware vuilniszakken en onhandige afvalbakken. Het is tijd om te gaan voor de slimme en praktische oplossing.
Dus waar wacht je nog op? Maak van het recyclen van afval een gewoonte en word de held van de planeet. Met de Brabantia Sort & Go afvalemmer heb je alles wat je nodig hebt om je afval op de juiste manier te scheiden en te recyclen, zonder dat dit veel moeite kost. Organiseren is nog nooit zo gemakkelijk geweest!