Al geruime tijd missen wij de speelgoedwinkel in Nuenen. Met de gezellige maanden en de feestdagen in het vooruitzicht is dat toch een enorm gemis voor de inwoners en bezoekers van Nuenen.

Daarom breiden wij ons assortiment fors uit met zo’n 1500 speelgoed artikelen.

Vanwege de grote vraag naar speelgoed in Nuenen heeft Marskramer Nibbeling besloten een ruim basis-assortiment speelgoed aan het assortiment toe te voegen. Hierdoor vind je een zorgvuldig geselecteerd aanbod van kwalitatief hoogwaardig speelgoed lekker dichtbij huis. Het assortiment bevat onder andere babyspeelgoed, knutselartikelen, schrijfwaren, poppen, auto’s, sportartikelen, LEGO®, Playmobil®, (educatieve) spellen, puzzels en nog veel meer.

Ben jij bijna jarig? Dan is onze verjaardagsbox iets voor jou! Hiermee krijg jij altijd cadeaus die je leuk vindt én je krijgt nooit iets dubbel. Kan je écht niet kiezen of spaar je voor een groter cadeau? Kies dan voor onze speelgoed cadeaukaart. De cadeaukaart kan je opwaarderen met een bedrag naar keuze en is onbeperkt geldig.

Momenteel zijn de voorbereidingen voor ons nieuwe speelgoed assortiment in volle gang. Tijdens deze ombouw is de winkel uiteraard gewoon geopend. Begin november moet de ombouw afgerond zijn en kan je naar hartenlust speelgoed shoppen bij ons in de winkel. Vanaf week 44 ontvang je ons speelboek in de brievenbus.

We zien je graag snel in de winkel!