Afgelopen april nam familie Nibbeling de Marskramer winkel in Nuenen over. Deze winkel werd voorheen gerund door Marskramer BV en is nu in handen gekomen van familie Nibbeling. Na ruim 2 weken schoonmaken, schilderen en herinrichten is in april de Marskramer winkel op Parkhof 14 - 18 heropend.

Filiaalmanager DennisDennis Nibbeling is de kersverse filiaalmanager bij Marskramer Nibbeling te Nuenen. Dennis is al ruim 12,5 jaar werkzaam bij Marskramer Nibbeling in Grave. Een Marskramer Franchise winkel die ook in handen is van zijn ouders. Het ondernemen is mij met de paplepel ingegoten. "Wij zijn altijd erg sterk geweest in persoonlijk contact met onze klanten en leveren een hoog niveau qua service op het gebied van advies en ondersteuning indien er problemen zijn met een product."Marskramer Nibbeling Nuenen biedt een veelomvattend assortiment aan
huishoudelijke artikelen, seizoen gerelateerde producten, decoratie artikelen en wenskaarten.’Je moet dan denken aan schoonmaak artikelen, koken en tafelen, opbergen, alles om de was te doen, elektrische apparatuur, bad- en toilet accessoires en nog veel meer. Recent hebben wij ons franchise assortiment verder uitgebreid waardoor we onze klanten nog beter kunnen helpen’ vertelt Dennis enthousiast.

Naast een uitgebreid assortiment geven we ook een reeks aan folders uit. Daarin vind je altijd de laatste trends op het gebied van woondecoratie en een uitgebreid aanbod aan aanbiedingen uit onze complete winkel.

"Nieuw sinds de heropening zijn ook de Weektopper aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn zoals ze naam al zegt, 1 week geldig. Altijd van maandag tot en met zaterdag."

Dus wilt u een goed advies van onze vakkundige medewerkers, een snelle aankoop doen of gewoon even een praatje maken? Dan zien we u snel in onze winkel. Wil het niet lukken om grote aankopen mee naar huis te nemen, dan bezorgen we ze in de gemeente Nuenen gewoon bij u thuis. Service van de zaak!

Volg ons op facebook via facebook.com/marskramernuenen of neem een kijkje op onze website marskramernibbeling.nl