Groentespaghetti in twee verschillende diktes én groentetagliatelle zelf maken. Als jij graag pasta van groente eet, dan is de hand-spiraalsnijder van Leifheit echt iets voor jou. Met de drie verschillende messen maak je zelf allerlei soorten groentepasta, letterlijk in een handomdraai.

Klaar met snijden? Schoonmaken is heel gemakkelijk, want je haalt de spiraalsnijder heel eenvoudig uit elkaar. Het uitneembare inzetmes is gemakkelijk schoon te spoelen onder de kraan. Bijzonder handig is de resthouder die ook dient als vingerbeschermer: hiermee kun je veilig snijden en je kunt de groente en het fruit vrijwel zonder restjes verwerken.

De spiraalsnijder is geschikt voor smalle groenten en fruit, zoals courgettes en wortelen, maar ook voor brede soorten. Zo maak je met deze handige snijder probleemloos fraaie rode bieten spiralen. Met het 3-in-1-inzetmes wissel je gemakkelijk van de ene vorm naar de andere. Mes eruit halen, even draaien, en weer erin zetten. Alle drie de messen zijn geïntegreerd in één inzetmes dat altijd in de snijder zit. Je hoeft dus nooit naar de afzonderlijke mesjes te zoeken. Alle onderdelen zijn stevig aan elkaar bevestigd met een bajonetsluiting. De snijder is veilig in kast of la op te bergen, zonder losse onderdelen.