De nieuwe Philips Performer Silent is een krachtige stofzuiger met 750 watt motor. En met 66db is dit de stilste Philips stofzuiger ooit! Koop deze stofzuiger nu en ontvang €20,- cashback!

Voor meer informatie bekijk de actievoorwaarden of vraag je cashback aan.

Maximale prestaties, minimaal geluid
Een schone vloer betekent een gezonder huis. De krachtige en efficiente 750W motor zorgt voor een stofopname van 99,9%*. De Philips Performer Silent beschikt over een geavanceerd TriActivePro-mondstuk dat grondig vuil en fijn stof opzuigt. Met een geluidsniveau van 66 dB is deze iconische stofzuiger veel stiller dan een normale stofzuiger. Deze stofzuiger heeft een allergiefilter en is geschikt voor mensen met huisdieren óf die hun huis grondig willen kunnen reinigen.

Parquet-mondstuk tegen krassen
De zachte borstelharen van het Parquet-mondstuk maken voorzichtig schoon en beschermen uw harde vloeren tegen krassen.

Allergy H13 allergiefilter
De Allergy H13 allergiefilter filtert meer dan 99,9% van fijnstof, pollen, allergenen en huisstofmijt op. Door deze hoge performance is Performer Silent uitermate geschikt voor mensen met mensen met een allergie, huisdiereneigenaren of mensen die een hygiënische omgeving wensen. Het filtratieniveau is gelijk aan de HEPA 13 standaard** en is ECARF gecertificeerd.

Grote capaciteit van 4 liter
De grote stofkamercapaciteit kan een volle zak van vier liter aan voordat de zak moet worden vervangen.

TriActive Pro-mondstuk
Het nieuwe TriActive Pro-mondstuk is het beste mondstuk van Philips, voor grondige reiniging van tapijten en harde vloeren. Het mondstuk hecht dicht bij de vloer en reikt tot diep in tapijten, zodat zelfs de fijnste stofdeeltjes worden gepakt.

Stil stofzuigen
Deze stofzuiger maakt weinig geluid, zodat u altijd kunt stofzuigen zonder anderen in uw huis te storen. Het product is uitgerust met geoptimaliseerde luchtkanalen, buffers en een stille motor, zodat u stil kunt stofzuigen. Gecertificeerd door Quiet Mark.

Groot bereik van 12 meter
Met een bereik van 12 meter van stekker tot mondstuk kunt u langer schoonmaken zonder loskoppelen.

Gemaakt in Europa
Dit product is ontworpen, getest en vervaardigd in Europa, zodat u kunt genieten van de beste kwaliteit.

Zachte borstel binnen handbereik
In de handgreep is een stofborstel ingebouwd die altijd gebruiksklaar is voor meubilair, vlakke oppervlakken en stoffering.

Eenvoudige S-zak
S-zakken gaan tot 50% langer mee en zorgen voor het behoud van de volledige zuigkracht van uw stofzuiger tot het moment waarop ze vol zijn. Eén zak past op alle modellen, met een afdichtmechanisme om de zak netjes te kunnen weggooien.

99,9% stofopname* dankzij de krachtige 750W motor
Dankzij de krachtige en efficiënte 750W motor zorgt Performer Silent voor een stofopname van 99,9%*. Door deze krachtige performance is Performer Silent uitermate geschikt voor het zwaardere schoonmaakwerk. Ideaal voor gezinnen met kinderen en mensen met huisdieren.

Motor van 750 W met hoog rendement
Onze zeer efficiënte motor genereert een grote zuigkracht en verbruikt minder energie, voor een grondige reiniging, elke keer weer.

Philips FC8783:09 specificaties.pdf